U kunt, indien u wordt geaccepteerd, de bestelde uitvaartkist in maximaal 36 termijnen betalen. Zo maken we het hopelijk nog meer mogelijk dat uw de keuze van uw smaak kunt bestellen.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Website onbereikbaar

Deze webwinkel is tijdelijk door administratieve redenen onbereikbaar. Mogelijkerwijs is deze webwinkel binnenkort weer beschikbaar. Hieronder vind je contactgegevens waarop je de webwinkel kunt bereiken.

Bedrijfsnaam :
E-mailadres : info@heybuy.nl

Over ons

De webshop van HeyBuy biedt vele diensten en producten, voor iedereen wel een keuze. Voor mensen met een kleine portemonnee en mensen met een grote portemonnee. De webshop richt zich op mensen in Nederland, Belgie, Suriname, Nederlandse Antillen, maar ook mensen binnen de Europese Unie kunnen wij ons de producten kopen en diensten afnemen.

Help een ander

Wanneer u als consument een product/meerdere producten van in totaal meer dan 250 euro bij www.heybuy.nl koopt, ontvangt u van ons een tegoedbon van 25 euro met als bedoeling dat u deze tegoedbon aan iemand anders geeft. Voor iedere 250 euro ontvangt u 25 euro tegoedbon.

Wanneer u iemand in uw omgeving kent die plannen heeft om bij www.heybuy.nl een product of dienst te kopen er is behoefte om de kosten binnen de perken te houden, dan kunt u bij ons een tegoedbon van 25 euro voor die persoon verkrijgen om deze aan de persoon in kwestie te geven en hem/haar zo financieel te helpen. Deze tegoedbon is dan in te leveren wanneer deze andere persoon via www.heybuy.nl iets koopt. Wel geldt dat er 1 tegoedbon per bestelling mag worden besteed!

 

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.